Webcasts

Sinds 2007 organiseert Benecke zowel live als on-demand webcasts: presentaties die in een speciale webomgeving gepresenteerd worden. De webcasts kunnen worden ondersteund door dia's en staan garant voor een groot bereik.

Een webcast kan zeer goed worden ingezet bij grote internationale congressen. Aan het eind van iedere congresdag kan de live webcast het belangrijkste congresnieuws presenteren. Zo kunnen ook niet-congresgangers waar ook ter wereld kennisnemen van het laatste congresnieuws. De webcasts kunnen tevens on demand worden ingezet voor CME.
NVMO webcasts - Klassieke farmacologie
Op de website van de NVMO kunnen internist-oncologen – zowel live als on demand – interactieve webcasts volgen waarbij telkens voor de medische oncologie relevante onderwerpen centraal staan. Deze reeks webcasts gaat over de klassieke farmacologie.
Webcast ASCO TeleReview® 2011 - Continuum Oncologie
Op de website van het Continuüm Oncologie kunnen radiotherapeuten, longartsen, patholoog anatomen en ziekenhuisapothekers de on-demand webcast volgen van de ASCO TeleReview® 2011. Deze webcast stelt bovenstaande doelgroepen in staat om achteraf op de hoogte gesteld te worden van de klinische wetenschappelijke capita, die gepresenteerd werden tijdens de ASCO 2011 in Chicago.
Webcast Jaarsymposium Endocrinologie
Op de website van het Continuüm Endocrinologie kunnen internisten de on demand webcast volgen van het Jaarsymposium Endocrinologie. Deze webcast stelt internisten in staat achteraf op de hoogte te worden gesteld van de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen die tijdens het jaarsymposium werden gepresenteerd.
Webcast Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen 2011 - Continuüm Psychiatrie
Op de website van het Continuüm Psychiatrie kunnen psychiaters de on demand webcast volgen van het Najaarssymposium Bipolaire Stoornissen 2011. Deze webcast stelt psychiaters in staat om achteraf op de hoogte te worden gesteld van de klinisch wetenschappelijke capita, die gepresenteerd werden tijdens dit najaarssymposium in Utrecht.