TeleReviews®

Sinds1995 biedt Benecke Telereviews® aan: bijeenkomsten waarbij experts live vanaf een congreslocatie de wetenschappelijke hoogtepunten van een congres presenteren aan collega-specialisten op verschillende locaties via multimeeting videoconferencing. Benecke is in medisch Nederland al sinds jaren de enige aanbieder van dit zeer succesvolle seminarconcept.
De live videoverbinding biedt deelnemers de gelegenheid om actief deel te nemen aan de discussie met het specialistenpanel op de congreslocatie en de collega’s op de andere locaties.
 
Dit is een trailer die het concept TeleReview® uitlegt:
 
Hieronder vindt u een selectie van de telereviews die Benecke recentelijk organiseerde.
 
 
ACC TeleReview®
Op 28 maart 2012 organiseerde Benecke de ACC TeleReview® in samenwerking met MSD. Tijdens deze live videoconferentie werden de highlights van het 61ste Annual Scientific Session van de American College of Cardiology gepresenteerd.
AHA TeleReview®
Op 17 november 2011 organiseerde Benecke in samenwerking met MSD BV, op 8 locaties in Nederland, de AHA TeleReview® 2011. Tijdens deze live videoconferentie werden de belangrijkste hoogtepunten van de Annual Scientific Session van de American Heart Association gepresenteerd.
ASCO TeleReview®
Op 8 juni 2011 organiseerde het Continuüm Oncologie op 5 locaties in Nederland de jaarlijkse ASCO TeleReview®. Tijdens deze live videoconferentie werden voor de 3de maal op een rij de wetenschappelijke hoogtepunten van de 47ste Annual Meeting of the American Society of ClinicalOncology gepresenteerd.
APA TeleReview®
Op 19 mei 2011 organiseerde Benecke op 3 locaties in Nederland het APA TeleReview® voor psychiaters en kinder- en jeugdpsychiaters. Tijdens deze videoconferentie werden, voor de 15de keer op een rij, de wetenschappelijke hoogtepunten van de 164ste Annual Meeting of the American Psychiatric Association (APA) gepresenteerd.