Studiedagen

Vanaf 1999 organiseert Benecke talloze studiedagen voor professionals in de gezondheidszorg.Tijdens deze studiedagen worden deelnemers op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen rondom een centraal thema binnen een bepaald vakgebied.
 
Hieronder ziet u een selecte van studiedagen die Benecke recentelijk organiseerde.
 
Studiedag Zwellingen in het Hoofd-halsgebied
Op 29 maart 2012 organiseerde Benecke de studiedag Zwellingen in het hoofd-halsgebied. Op deze dag kregen tandartsen en mondhygiënisten de gelegenheid om hun kennis over de belangrijste klinische aspecten van zwellingen in het hoofd-halsgebied te optimaliseren.
Studiedag Tandheelkunde en Medicatie Anno 2011/2012
Op 15 december 2011 organiseerde Benecke de studiedag Tandheelkunde en medicatie anno 2011/2012. Tijdens deze studiedag werden tandartsen en mondhygiënisten up-to-date gebracht over de laatste stand van zaken over medicatie in de tandheelkunde.
Studiedag Seksualiteit
Op 13 december 2011 organiseerde Benecke de studiedag Seksualiteit: relevante capita anno 2012. Tijdens deze studiedag kregen psychiaters, eerstelijnspsychologen, klinisch psychologen, seksuologen en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen een update op het gebied van diagnostische, therapeutische en professionele vaardigheden.
Studiedag Hysterie
Op vrijdag 2 december 2011 organiseerde Benecke de studiedag Hysterie. Tijdens deze studiedag voor psychiaters, eerstelijnspsychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en klinisch psychologen werd door een keur aan sprekers onderzocht waar het begrip 'hysterie' is gebleven.