Reviews

In 1999 organiseerde Benecke haar eerste review: een seminar waarbij de wetenschappelijke hoogtepunten van een toonaangevend internationaal congres worden presenteert in de periode kort na het congres. Hierbij staat de vertaalslag naar de klinische praktijk centraal. De reviews zijn primair gericht op medische professionals die niet in de gelegenheid zijn om een internationaal congres te bezoeken.

2 Varianten

Benecke organiseert 2 soorten reviews: Voor en door specialisten en voor specialisten door artsen in opleiding. Bij de laatste strijden artsen in opleiding van 8 academische ziekenhuizen om de titel van beste presentatie. Deze presentaties worden beoordeeld door een wetenschappelijke jury en de winnaar gaat naar huis met een mooie prijs.

Hieronder ziet u een selectie van de meest recente reviews die Benecke organiseerde.

ACR Review 2012
Op 27 november 2012 organiseert Benecke opnieuw de ACR Review. Tijdens deze bijeenkomst zullen de belangrijkste thema's van de 76ste Annual Meeting of the American College of Rheumatology worden gepresenteerd.
EAU Review
Op 12 april 2011 organiseerde Benecke de EAU Review 2011. Tijdens deze review werden de belangrijkste thema's van het 26ste Annual Congress of the European Association of Urology (EAU) gepresenteerd.
EADV Review
Op 3 november 2011 organiseerde Benecke in samenwerking met Abbott voor de 1e keer de EADV Review. Tijdens deze bijeenkomst werden de belangrijkste thema's van het 20ste Annual European Academy of Dermatology and Venereology Congress gepresenteerd.
EASD Review
Op 28 september 2011 organiseerde het Continuüm Endocrinologie voor de eerste keer de Capita Selecta EASD. Tijdens deze bijeenkomst werden de belangrijkste thema's van de 47ste Annual Meeting of the European Association for the Study of Diabetes gepresenteerd.
AUA Review
Op 31 mei 2011 organiseerde Benecke de AUA Review. Tijdens deze bijeenkomst werden alle wetenschappelijke hoogtepunten van de 106de Annual Meeting of the American Urologocial Association gepresenteerd.