Contact

Benecke
Falckstraat 15-29 5e etage
1017 VV Amsterdam
The Netherlands
tel.: +31 20 715 06 00
fax: +31 20 691 84 46

Over Benecke

Benecke is meer dan 25 jaar de toonaangevende bedenker, ontwikkelaar en uitvoerder van educatie- en communicatieconcepten voor professionals in de gezondheidszorg. In nauwe samenwerking met medisch-wetenschappelijke verenigingen organiseren wij zowel kleinschalige als grootschalige nascholingsprojecten. Voorbeelden zijn (jaar)symposia, studiedagen, workshops, reviews, TeleReviews®, online nascholingen en webcastst. De uitgeverij van Benecke verzorgt de productie van onder meer medische tijdschriften, boeken, themabijlagen en congresverslagen.
 

Onafhankelijke nascholing van hoge kwaliteit

De inhoud van de nascholingen wordt altijd samengesteld onder verantwoordelijkheid van een onafhankelijke Raad van Advies met specialisten uit het betreffende vakgebied en is altijd geaccrediteerd. Onze projecten richten zich voornamelijk op medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en paramedici.
 

Het totaalplaatje

Bij deze nascholingsprojecten neemt Benecke het gehele traject voor zijn rekening: de ontwikkeling van het format, de vorming van de Raad van Advies, de inhoudsontwikkeling, de selectie van de sprekers en medical writers, de accreditatie, de locatie en de werving van deelnemers.
 

Educational grants

Benecke werkt geregeld samen met organisaties uit de farmaceutische sector op basis van educational grants. Als centre of excellence zit onze toegevoegde waarde in het faciliteren van contacten tussen stakeholders in de gezondheidszorg door middel van het leveren van professionele informatie.
 
Zoekt u meer algemene informatie over de nascholingen die Benecke organiseert? Klik dan hier.
Zoekt u meer informatie over de medische vaktijdschriften die Benecke publiceert? Klik dan hier.